Du er her. Lejre Jagtforening > Nyheder

14-10-2019: Flere vaskebjørne lever i de danske skove

Den ser sød ud, vaskebjørnen. Men den er så farlig, at flere eksperter mener at den hurtigst muligt skal fjernes fra naturen. Se indslaget fra TV MidtVest.

11-10-2019: Hjortevildtgruppe svarer igen på Jakob Bonis kritik

De resterende fem medlemmer af Hjortevildtgruppe Vestjylland svarer i denne pressemeddelelse igen på den kritik, som gruppens formand Jakob Boni Jakobsen har udtalt om gruppens medlemmer og deres udsendte pressemeddelelse om blandt andet arealkrav.

11-10-2019: Lars og miljøet har vundet

Så er der en patronfanger på vej til de danske jægere. Vinderen af konkurrencen om problemet med plastpatroner i naturen, er nu endelig fundet.

10-10-2019: EU giver grønt lys for licensjagt på ulv

Licensjagt på ulve og andre rovdyr er forenelig med EU-lovgivningen. Det fastslog EU's højesteret i dag i en sag, der involverer finsk ulvejagt.

10-10-2019: Ryd paraden!

Et konsortium ved Køge fik en lys idé, som rydder paraden efter hver eneste jagt – uanset hvor mange fasaner, der er skudt. Hermed gives ideen videre.

09-10-2019: Justitsministeren positiv overfor natsigte

Danske reguleringsjægere kan problemfrit søge om tilladelse til natsigtemidler til deres riffel. Sådan lyder meldingen fra Justitsministeren i dag. DJ-formand er glad – men også noget overrasket over ministerens fortolkning af de gældende regler.

08-10-2019: Struktørmøde 2019

”Det lange lys på”

08-10-2019: Lån et vildtkamera til bekæmpelse af mårhund

Miljøstyrelsen har stillet et antal vildtkameraer til rådighed for de jægere, der ønsker at bekæmpe invasive rovpattedyr - heriblandt mårhund - i særligt følsomme områder.

Side 1Side 2