Nyhedsoversigt

9. jan. 2020
Resultatlister fra kvalifikationsskydningen i jagtfeltskydning d. 23. juni 2019 i Ulfborg. Forbundsmesterskabet foregår samme sted d. 22. september 2019.
3. dec. 2019
Stig Jørgensen kommer og deler ud af sine erfaringer med opbygning og vedligehold af ”baitpladser” samt hvilket grej der er nødvendigt.
3. dec. 2019
Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

3. nov. 2020
I Danmarks Jægerforbund kreds 7 besluttede kredsbestyrelsen, på vores sidste møde i slutningen af august, at styrke indsatsen for naturen og vildtet ved at oprette et nyt udvalg.
3. nov. 2020
Praktisk info om duelighedsprøven for 2021 i jagthorn, som afholdes i Kalundborg.
1. sep. 2020
25. maj 2020
Danmarks Jægerforbund har planlagt en række dialogmøder om natur- og vildtpleje med særlig vægt på opdræt og udsætning af fjervildt samt jagt på udsatte ”vildtfugle” herunder fasaner, agerhøns og gråænder. Denne gang i kreds 6-7. …
18. mar. 2020
Lokalforeninger under Friluftsrådets medlemsorganisationer kan søge om støtte til at styrke foreningens arbejde med friluftsliv. Fristen for at søge er 1. maj 2020.
27. nov. 2020
Først fik vi digitaliseret våbentilladelserne og nu også kørekortet. Om lidt kommer turen til jagttegnet. Miljøstyrelsen er på vej med en app i starten af det nye år.
27. nov. 2020
Den første civile riffelbane er nu godkendt til mørkeskydning, og mange flere kan være på vej. Men husk: Det er en mandskabskrævende opgave, lyder det fra politiet.
26. nov. 2020
Herunder har vi besvaret ofte stillede spørgsmål, samt bringer jægerrelevant fakta om COVID-19.
26. nov. 2020
Massaflivninger af mink har givet anledning til udslip. MST, NST og DJ opfordrer til, at vi alle overvejer de muligheder, vi har for hver især at tage affære.
25. nov. 2020
TILSTÅELSESSAG 72-årig jæger dømt for at forgifte en musvåge i forbindelse med fasanudsætning på Vallø Stifts jorde ved Køge. Manden slipper med en 40-dages betinget dom og beholder jagttegnet.